Den er ganske let, med mandelmel og kanel. Og dejen hæver ligesom op omkring æblerne. Jeg pakker den tæt med så store stykker som muligt, for jeg elsker fornemmelsen af hele stykker. Opskriften er fra Mira Arkin og kan findes her. Det er en kæmpe favorit herhjemme, hos både små og store. Jeg løb tør for mandler, men det giver et ekstra sprødt indslag på toppen.
lørdag den 26. september 2015
Æblehøst
Haven bugner af æbler og i år skal de rigtig udnyttes. Jeg ærgrer mig altid over alle dem der ikke bliver brugt. Om ikke andet kommer de heldigvis fuglene til gode. Vi spiser dagligt af dem, giver væk og fodrer lokale heste. Nu skulle der bages af nedfaldsæblerne. Kage!
Den er ganske let, med mandelmel og kanel. Og dejen hæver ligesom op omkring æblerne. Jeg pakker den tæt med så store stykker som muligt, for jeg elsker fornemmelsen af hele stykker. Opskriften er fra Mira Arkin og kan findes her. Det er en kæmpe favorit herhjemme, hos både små og store. Jeg løb tør for mandler, men det giver et ekstra sprødt indslag på toppen.
Den er ganske let, med mandelmel og kanel. Og dejen hæver ligesom op omkring æblerne. Jeg pakker den tæt med så store stykker som muligt, for jeg elsker fornemmelsen af hele stykker. Opskriften er fra Mira Arkin og kan findes her. Det er en kæmpe favorit herhjemme, hos både små og store. Jeg løb tør for mandler, men det giver et ekstra sprødt indslag på toppen.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar