torsdag den 11. maj 2017

Morgentur i skovhaven


Når jeg har lagt det yngste medlem i barnevognen går jeg tit en lille morgenrunde i haven. Gerne med en kop kaffe i hånden. Nu vil jeg tage jer med igennem skovhaven som den så ud i morges.

Vi skal ned forbi det japanske kirsebærtræ til krattet bagved. Det var oprindeligt helt groet til over 25 år.


Med tiden har vi fået klippet buskene, og der dannede sig en naturlig lille gennemgang, som jeg over noget tid fik ryddet og sået til med græs, så det kan slås.Der gemte sig også den fineste rhododendron, der i hvert fald efter beskæring og nye skud er blevet noget så fin. Der gemte sig også den fineste rhododendron, der i hvert fald efter beskæring og nye skud er blevet
noget så fin.  Og så har jeg sat thalia i skovbunden. Endnu flere tror jeg der skal til næste efterår.


Her når vi udgangen. Ramsløg er på vej i "skovbunden". Så lige om lidt blomstrer de smukt og der breder sig en kraftig duft. 
Jeg synes det er skønt at have en del af haven der bare passer sig selv. Og får lov til det. Det giver plads til spændende stier og kig. Og steder at gå på opdagelse. Jeg bliver ofte overrasket over nye planter der kommer frem. Helt af sig selv.


Og så er det desuden også skønt at have en del af haven at gå tur i, hvor man aldrig behøver at have dårlig samvittighed over at der ikke lige blev luget. ;)

Kan I have en dejlig have-dag.

2 kommentarer:

  1. Dejligt sådan at gå på opdagelse i sin egen have, og spændende at se hvad der kommer op. Lyder rigtig rart at slentre på morgentur med kaffe ved hånden, og så få nogle fine billeder i kassen ved samme lejlighed.

    Rigtig god weekend!
    Ulla

    SvarSlet