fredag den 10. februar 2017

Vintersysler

Så er sneen rigtig kommet og bliver nydt i fulde drag. Jeg elsker det!  

Her er det blevet benyttet til at styne træ-rækken og det er bare blevet rigtig fint. De blev stynet for 4 år siden. Da med motorsav efter de havde vokset sig til en høj ranglet række. Denne gang kunne det klares med ørnenæb, håndsaks og mindre sav.

Fuglene mæsker sig i alle de æbler vi ikke fik spist, da vi var fraflyttet grundet vandskade i efteråret. Og heller ikke fik samlet sammen. Nu kommer de da nogen til gode. Vi har talt længe om at få lavet de store mængder æbler til juice, cider, most.. Et eller andet! Men det er blevet til meget små produktioner. I år pønser vi på at få nogen til det, simpelthen et professionelt mosteri.  Nu må vi se :)


Jeg elsker mine lanterner, der bliver tændt dagligt nu. Sortimentet udvides..  Simpelthen så hyggeligt at sidde indenfor og se ud på dem igennem terassedøren om aftenen!

Der er faldet endnu mere sne siden disse billeder. Så nu skal vi ud og have kælken frem mens vi kan. Ha en dejlig dag. 


1 kommentar:

  1. Hej Ulla

    Ja når man ser rundt haverne hvor mange æbler der bare får lov at ligge, så slår det en at her går der da noget af en ressource til spilde. Jeg var tidligere med til at presse en stor mængde, det smager da bare supergodt!

    Ja nu gælder det at nyde vinteren, det skal blive noget af en omvæltning næste uge forstår jeg.

    Ha en dejlig weekend

    SvarSlet